Wijn met Passie en Passie voor Wijn

 

wijnklimaatkast - wijnbewaarkast - wijnkast met klimaatregeling

wijnklimaatkast - wijnbewaarkast

Met een wijnklimaatkast kunt u uw wijn onder optimale condities en omstandigheden opslaan. Er zijn mono klimaatkasten en multi zone wijn klimaatkasten.
Wijnklimaatkast,om uw wijn in optimaal klimaat te bewaren

Een wijnkast met klimaatregeling. De wijnbewaarkast of wijnklimaatkast biedt uitkomst voor het bewaren van wijn onder de juiste condities en bij het ontbreken van een wijnkelder.

Wijnklimaatkasten hebben een geregeld klimaat, voor zowel luchtvochtigheid als temperatuur. Wijnklimaatkasten werken op electriciteit en kunnen op vele plekjes in uw huis geplaatst worden. In principe kunt u uw wijn voor de langere termijn bewaren, zelfs voor de hele lange termijn, maar zij zijn het meest geschikt voor het bewaren van wijn voor de middellange termijn.

Er zijn in de handel verschillende soorten wijn klimaatkasten te verkrijgen, niet aleen in afmeting, maar ook klimaatkasten met één klimaat (mono wijn klimaatkasten) of wijnklimaatkasten met meerdere instelbare klimaat zones, waarbij u dus verschillende soorten wijn in een kast optimaal kunt bewaren.

Wijnklimaatkasten verschillen van wijnserveerkasten, die speciaal gemaakt zijn om wijn op serveercondities te krijgen en houden.